Thermoshirts
Thermoshirts voor dames

Thermoshirts

Bekijk alle: Thermokleding Thermokleding voor dames Thermokleding voor heren Thermokleding voor kinderen Thermoshirts voor heren Thermoshirts voor dames Thermoshirts mouwloos voor heren Thermoshirts met korte mouw voor heren Thermoshirts met lange mouw voor heren Thermoshirts mouwloos voor dames Thermoshirts met korte mouw voor dames Thermoshirts met lange mouw met dames

Thermoshirts zorgen ervoor dat je comfortabel kunt sporten. De speciale vezels waarvan deze ondershirts gemaakt worden zorgen ervoor dat transpiratie vocht wordt afgevoerd naar de volgende laag. Het is dan ook belangrijk om de thermoshirts als eerste laag op je lichaam te dragen (vandaar dat thermokleding ook wel wordt aangeduid als baselayer).

Merken

Er zijn een aantal grote en bekende merken die goede thermoshirts produceren. Craft thermoshirts zijn misschien wel het bekendst en hebben naast de beste vocht afvoer ook een erg goede pasvorm. Met name de Craft Active thermoshirts zijn geschikt voor sporten in winterse omstandigheden, bijvoorbeeld als wielren ondershirt. De Craft Warm serie is geschikt voor extreme koude of als je wat minder actief bent. De Craft Pro Cool serie zijn dunne thermoshirts, meestal van mesh materiaal, met name voor warme omstandigheden. Deze laatste shirts zijn met name sterk in het afvoeren van vocht en focussen minder op isolatie.

Een ander bekende fabrikant is Odlo. Odlo thermoshirts zijn met name sterk in vochtafvoer. Ideaal voor erg actieve sporters; ideaal als hardloop thermoshirt of voor voetballers.

Avento maakt goedkope thermoshirts, de eigenschappen zijn opzich prima, maar deze shirts gaan wat minder lang mee. Ook is de pasvorm iets minder.

Thermoshirts online bestellen

Ben je opzoek naar thermoshirt aanbiedingen? Omdat wij één van de grootste inkopers van Craft thermokleding zijn hebben wij erg scherpe deals met kortingen tot wel 70%.

Thermoshirts voor heren uitgelicht

Thermoshirts voor dames uitgelicht